Familjecafé

Publicerat den Kategoriserat som Blogg
Luckan i Uleåborg har tidigare arrangerat familjecaféer och gör det igen! Familjecaféet skapar möjligheter för familjer att träffas i ett utrymme där barnen kan leka och öva sina sociala färdigheter. Samtidigt kan föräldrar träffas över en kopp kaffe.

Luckan har runt om i landet flera egna färgglada barnkulturrum som kallas LillaLuckan. Nu har också Luckan i Uleåborg öppnat en egen LillaLuckan för att kunna arrangera familjecaféer, barnkulturevenemang och annan verksamhet.

Familjecaféet startar igång 29 januari och hålls varannan onsdag klockan 10-12, i Luckans utrymmen på Sepänkatu 9B. På plats kan familjerna tillsammans diskutera familjecaféets öppethållningstider för resten av hösten. De som deltar i verksamheten kan under hösten även komma med önskemål om leksaker och annat som kunde införskaffas till utrymmet.

På plats är Jaana Lehtiniemi, Föreståndare vid Barnträgården i Svenska Privatskolan i Uleåborg och Asko Pietarila som arbetar på Luckan. Ifall du har några frågor eller önskemål om LillaLuckan eller verksamheten, ta kontakt med [email protected].

Publicerat den
Kategoriserat som Blogg